تفاوت اصلی سیاه قلم و طراحی چهره با مداد:
طرحها -نقاشي - صنايع دستي - صحافي و ...

آمار مطالب

کل مطالب : 455
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 81

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 21
باردید دیروز : 21
بازدید هفته : 21
بازدید ماه : 2385
بازدید سال : 14077
بازدید کلی : 199535

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ماندالا و آدرس mandala.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وبلاگ:
 

بازدید امروز : 21
بازدید دیروز : 21
بازدید هفته : 21
بازدید ماه : 2385
بازدید کل : 199535
تعداد مطالب : 455
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

آپلود نامحدود عکس و فایل

آپلود عکس

 

دریافت کد آپلود سنتر

تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : غلامرضا پهلواني
تاریخ : شنبه 21 مهر 1397
نظرات

طراحی چهره با مداد؛ اصول کلی و مبانی طراحی یک چهره با استفاده از تناسبات طلایی و مشاهده چهره شخص یا عکس بدون استفاده از روش های کپی کردن را طراحی چهره میگویند، که در دوره ۰ تا ۱۰۰ طراحی چهره این مورد آموزش داده شده است.

سیاه قلم؛ تکنیک اجرا و سایه پردازی چهره ای که طرح اولیه آن رسم شده است، که در قدیم شاگردان کمال الملک و وی با پودر زغال و مل اجرا میکردند را اصطلاحا نقاشی سیاه قلم میگویند، که امروز مواد و وسایل استفاده شونده کمی تفاوت دارد.

در نتیجه طراحی چهره با مداد پایه اصلی و  هایپررئال سیاه قلم، مداد رنگی، رنگ روغن، آبرنگ، دیجیتال پینتینگ و… در دسته تکنیک ها و مرحله بعد قرار میگیرند، هنرجو ابتدا بایستی سواد پایه را فرا بگیرد و سپس تکنیک های مورد نظر خود را انتخاب کند و آموزش ببیند.

تفاوت سیاه قلم و طراحی چهره با مداد

تفاوت سیاه قلم و طراحی چهره با مداد در مواد مصرفی:

فرق دیگر این دو اصطلاح در مواد مصرفی نیز هست که تفاوت زیادی را روی تابلو نشان میدهند، سیاه قلم عموما با زغال انجام میشود؛ که زغال حاصل سوختن چوب در شرایط کم اکسیژن است.

ولی طراحی چهره با مداد از گرافیت بهره میبرد؛ گرافیت از زغال سنگ، نوعی خاک رس و واکس تولید میشود که در مغز مداد های طراحی و عادی مشاهده میکنیم.

مزایا و معایب زغال و گرافیت:

قبل از معرفی اشکال مختلف این دو ماده بهتر است خصوصیات هر کدام را بهتر بشناسیم تا فرق سیاه قلم و طراحی چهره با مداد را در مواد مصرفی کامل درک کنیم.

 

  • زغال سیاهی کامل و مات و مخملی ایجاد میکند در حالی که گرافیت نهایت خاکستری روی کاغذ ایجاد میکند که در مقابل نور محیط درخششی نیز دارد(این درخشش را تا حدی میتوان کاهش داد که در آینده آموزش خواهیم داد، البته مداد گرافیت لوموگراف استدلر تیرگی زیاد و درخشش حداقلی دارد)تفاوت سیاه قلم و طراحی چهره با مداد
  • زغال پوشش سریع و کاملی دارد، بطوریکه اگر در نقاشی بخشی از طرح و پس زمینه را بخواهیم تیره کنیم زغال این کار را بسرعت انجام میدهد، ولی در مقابل پوشش گرافیت ضعیف است و حتی اگر از پودر گرافیت استفاده کنیم طوسی متوسطی به ما خواهد داد.تفاوت سیاه قلم و طراحی چهره با مداد
  • زغال در جزئیات ضعیف است بدلیل پودر شوندگی و ناپایداری نمیتوان جزئیات خیلی ظریفی را با آن نقاشی کرد یا در سایز کوچک نقاشی کرد، اما در مقابل گرافیت بدلیل ساختار مقاوم بصورت مغز اتود تا ۰٫۳ نیز تولید میشود و کاملا در طراحی جزئیات قابل کنترل است.تفاوت سیاه قلم و طراحی چهره با مداد
  • بدلیل ظاهر ناپایدار زغال، باید سیاه قلم را در محیط کارگاهی یا استودیو نقاشی و روی کاغذ با سایز نرمال نقاشی کرد و نمیتوان از آن در محیط های عمومی استفاده کرد و لازم است بعد از اتمام نقاشی با روش های مختلف مانند فیکساتیو از نقاشی محافظت کرد، ولی مداد گرافیت اولین وسیله و محبوب ترین وسیله طراحان است که بدون محدودیت میتوان از آن در هر محیطی استفاده کرد، کافی است یک دفتر اسکیس(طراحی سریع) و یک مداد همیشه همراهمان داشته باشیم تا در اتوبوس، مترو و هر جایی تمرین کنیم.

با توجه به مزایا و معایب هر کدام ما در دوره هایپررئال سیاه قلم از هر دو ماده برای تکمیل هم استفاده میکنیم.

تفاوت سیاه قلم و طراحی چهره با مداد

 

 

زغال نرم(تکه شاخه های درخت مو) معمولا از سوزاندن شاخه درختان مخصوصا انگور در حالت کم اکسیژن تولید میشود و برندهای معروف تولید کننده: وینزور، فابر کاستل، کرن داش، ون ایک و…

البته این زغال طراحی را میتوانید خودتان براحتی تولید کنید، اما توجه داشته باشید از این زغال در سیاه قلم استفاده نمیشود و بیشتر برای اسکیس فیگور و نقاشی طبیعت و طراحی های حسی و سریع بهره میبرند.

 

 



تعداد بازدید از این مطلب: 875
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود